Esküdj Kedves esküvői dekorcsomag bérlés Esküdj Kedves esküvői dekorcsomag bérlés

A dekorációs csomagok bérbeadásának menete

A dekorcsomag lefoglalása adott időpontra

A megrendelés oldalon, a személyes adatok kitöltése után, megadod az esküvőd időpontját és helyszínét, kiválasztod a kívánt csomagot, majd elküldöd a megrendelést. Az üzenet elküldése, még nem minősül végleges megrendelésnek.

Amennyiben az általad megjelölt időpontra a kiválasztott csomag rendelkezésre áll, úgy kapsz egy visszaigazoló emailt, amelyben elküldöm a Bérleti Szerződést, Leltár listát a kaucióhoz és az előleg befizetéséhez a díjbekérőt. Természetesen abban az esetben is kapsz visszaigazoló emailt, ha az adott időpontra a kiválasztott csomagot már lefoglalták.

Előlegfizetés

A díjbekérőn szereplő összeg átutalásával, a szerződés elfogadásra kerül és a foglalás aktiválódik.
Amennyiben a díjbekérőn szereplő összeg 5 munkanapon belül nem érkezik meg, úgy a foglalás érvényét veszti.

Végösszeg és kaució

Az esküvőd időpontja előtt 6 héttel elküldöm, a bérleti díj fennmaradó részéről és a kaució összegéről szóló díjbekérőt, amit 15 munkanapon belül esedékes kiegyenlíteni.

FONTOS! Csak abban az esetben tudom a csomagot a megjelölt időpontra biztosítani, ha a bérleti díj és a kaució teljes összege maradéktalanul beérkezett.

Csomagátvétel

Az esküvői dekorációs csomag átadása, átvétele személyesen történik Veresegyházon, egyéb helyszín, a két fél közötti külön megállapodás kérdése. Nem postázom!

A csomagot legkorábban az esküvő előtt 3 nappal veheted át, de legkésőbb az esküvő előtti napon. A csomagot ellenőrizni kell és az átvételi jegyzéken jelölni, hogy minden darabot épségben és maradéktalanul megkaptál.

Visszaszállítás

A csomagok visszaszállítása legkésőbb az esküvő utáni második napig esedékes. (Pl. Ha szombaton van az esküvő, max. hétfő a visszaszállítás napja.)

Elszámolás

A csomag beérkezése után, ellenőrzöm, annak tartalmát és ha minden darab épségben és hiánytalanul megérkezett, úgy a kaució összegét maradéktalanul visszautalom arra a bankszámlaszámra, amiről érkezett. Amennyiben hiányos a csomag, vagy valami sérülten érkezik, az a tétel a kaucióból levonásra kerül és a fennmaradó összeget utalom vissza. A levont tételről számlát állítok ki. Az egyes tételek összegét a Kauciós lista tartalmazza, melyet a megrendeléskor emailben küldök meg.